Her på siden, vil jeg lægge billeder af de skilte, jeg cykler rundt med eller som "pryder" på vores matrikel - jeg vil også knytte en lille kommentar til.
Dette skilt cykler jeg rundt med lige nu - det er nemlig nu at Folketinget skal tage stilling til, om det igen skal være tilladt, at have pelsdyravl i Danmark igen. NOT selvfølgelig.
Dette skilt er "by far" det skilt, som har fået mest opmærksomhed - vel at mærke negativ opmærksomhed - jægerfolket er ikke et særligt rummeligt folkefærd - hold nu fast de er sure. De kan ikke engang diskuterer uden at få den røde hue på. HOLD NU OP. Men det kommer på cyklen igen til efteråret. Jeg mener faktisk, det der står.

Det her er skiltet, som jeg skal cykle med hele sommeren - for hold da op, hvor bliver der slået meget græs.
Selv grøftekanterne bliver slået som golfbaner - bare fordi alle har en plænetraktor - det er helt skørt - der er ikke en blomst nogen steder.

Alle virksomheder slår der udearealer med milimeter præcision - men så er man da også helt sikker på, at intet overlever - hverken fugle eller insekter.

KOM DOG IND I KAMPEN

Til alle Jer som slår grøftekanterne ofte i begge sider - sikkert i den bedste mening, fordi I synes det ser "pænt" ud - I har også et ansvar for biodiversiteten - lad græsset og blomsterne gro og leg med ungerne i stedet - snak med konen - gå en tur - drik en bajer eller en kop kaffe men lad helvedes-maskinen stå.
Vi skal simpelthen ud over den ide med, at pænt = kilometervis af golfbaneklippet græs - det går bare ikke.
Dette skilt står i vores vilde blomsterbed ud mod vejen
Dette skilt er et som ikke støder ret mange - der var i hvert fald ingen negative reaktioner, men det fortæller meget godt, hvad vi står for her på matriklen.