Stop

Det kan simpelthen ikke passe - men jo - det kan det!!


Den internationale Biodiversitetsdag.


FN`s biodiversitetsdag afholdes hvert år den 22. maj rundt omkring i hele Verden med forskellige møder og arrangementer.

Man kan så godt spørge sig om det mere er "show end go" i forhold til den globale biodiversitets krise vi befinder os i.

Under Coronaen besluttede man sig for første gang nogensinde til at lave FN`s første online kampange med sloganet:

"Vores løsninger findes i naturen"

Plakaten er et verdenskort med over 1.000 dyr og planter, der er placeret det sted i verden, hvor de hører hjemme.

Klik på kortet og se, hvad Danmark har valgt at bidrage med på plakaten og jeg siger lige igen -

"Vores løsninger findes i naturen"

Biodiversitetsdag og biodiversitetsplakat - jojo...

Klik ind på Gylle.dk og læs merefoto: gylle.dk

Kan vi virkelig være dette bekendt.

Jeg tænker, vi har tabt sutten, når vi synes ovenstående billede er i orden. 30.000 smågrise dør - HVER dag - HVER eneste dag.

Hvis man lagde hver eneste lille døde gris efter den anden - ville man på et år kunne nå hele vejen ned gennem Europa til Rom og tilbage igen og så stadig have en lille sjat tilbage. For helvede da...


Kan det virkelig passe, at vi er stolte over vores svineproduktion.

Eller er det kun Fødevare & Landbrug, som bilder sig selv ind, at alt er ok og at alle os i byerne ude på landet elsker døde smågrise og lugten af gylle fra kæmpe store svinefabrikker, pesticider, forurenet drikkevand, fugle og insektdød.

Klik på tallene herunder og døm selv.
 
1   


2


3

4

5
foto: Dyrenes Beskyttelse

kalvetransport
foto: Shutterstock

Kalvetransporter

Kan det virkelig passe, at vi sender 35.000 små tyrekalve, på 14-15 timers køreture til Holland og Belgien for at stå og skide sig selv halvt ihjel for at vi kan spise lyst kalvekød

Ja - det kan godt passe.

Selvom vi i Danmark synes, at det er uetisk, at opdrætte sødmælkskalve, så kan vi godt sende helt små kalve på en udmarvende rejse, for så senere, at få kødet tilbage til Danmark - moral er godt og dobbbeltmoral er dobbelt så godt.

Kalvene er slet ikke i stand til sådan en rejse de kan hverken stå fast eller finde ud af at drikke vand - så det er 15 timers sult og dehydrering.

Hvis man bare er nogenlunde normal i "roen", så ville de fleste mennesker synes, det er dyremishandling. Men det må landbruget altså godt med vores allesammens velsignelse.

Hvis der er et marked, så bliver det produceret - lige i Alex Vanopslagh`s ånd (undskyld Alex, men jeg skal jo bruge en eller anden liberalist og Ayn Rand er jo død - sjovt, at hun var russer, nåh det er vist en anden tråd, ja og socialdemokratiet er ikke spor bedre - de stemmer også igen og igen mod forbedringer for dyrevelfærden.) - fuldstændig frit liberalistisk samfund kun styret af kapitalen - NOT - det styrer politikerne, hvis de tør.

Jeg synes egentlig, at den er meget nem - det skulle bare forbydes. Hvordan har vi dog fået den skøre ide, at lyst kalvekød er lig med kvalitet - det er sku da helt skørt.

Kilde: danskeinsekter.dk