Køer
(Bos taurus)
nes man går lidt nemt hen over dyrevelfærd i fødevareproduktionen - men altid når man har med levende dyr at gøre, er man også  f

Efterhånden synes jeg ikke, at der er nogen, som overhovedet stiller spørgsmålstegn ved vores måde, at producere i landbruget på - man skal bare nævne vækst og vækst og vækst og arbejdspladser i samme sætning, så sættes alt andet ud af spil - og man betragtes nærmest som en idiot, hvis man synes, at tingene kunne gøres anderledes.

Slagterigiganten Danish Crown har netop offentliggjort et årsresultat 2017 på 2 mia. kr. Selskabets ejere - de danske svineproducenter - får en bonus på 1,45 mia. kr.

Ja - det går skidt for landbruget.

Hvorfor skal Coop tjene mere på de økologiske varer end de konventionelle - de siger godt nok, at det skal være samme procentvise avance og omkostningsniveau er større, fordi andelen af økologi stadig er forholdsvis lille, men det er da helt op til dem, hvordan de prissætter og man ser sku da aldrig en økokylling på tilbud..

Og så har jeg ikke engang hidset mig op over pelsdyravl og jagt endnu haha.

Kilde: www.danskeinsekter.dk

 


En stor herfordtyr, som får lidt hjælp af en flok stære - når jeg zoomer ind på originalbilledet, kan jeg se,
at han er fyldt med små fluer og når jeg ved hvordan jeg har det med myg og klæger, så forstår jeg godt, at han nyder at blive soigneret.En blandet flok malkekvæg på græs - ligeså sjældent som guldhornene, men et dejligt syn.En flok kødkvæg, som nyder livet.


 

       
     
       
   
     
     
     
   
     
       
       
       
       
       
   
   
     
     

 

 
Ham her pustede lige af mig et par gange og tyr 800 kg mig 60 kg - så jeg valgte skyndsomt at fortrække.