Stop

y

det kan simpelthen ikke passe - men jo - det kan det!!


Den internationale Biodiversitetsdag.


FN`s biodiversitetsdag afholdes hvert år den 22. maj rundt omkring i hele Verden med forskellige møder og arrangementer.

Man kan så godt spørge sig om det mere er "show end go" i forhold til den globale biodiversitets krise vi befinder os i.

Plakaten er et verdenskort med over 1.000 dyr og planter, der er placeret det sted i verden, hvor de hører hjemme.

Klik på kortet og se, hvad Danmark har valgt at bidrage med på plakaten og jeg siger lige igen - biodiversitetsdag og biodiversitetsplakat - jojo...foto: gylle.dk

Kan vi virkelig være dette bekendt


Kan det virkelig passe, at vi er stolte over vores svineproduktion.

Eller er det kun Fødevare & Landbrug, som bilder sig selv ind, at alt er ok og at alle os i byerne ude på landet elsker døde smågrise og lugten af gylle fra kæmpe store svinefabrikker.

Klik på de døde grise og tallene herunder og døm selv.

  1                   2                   3                   4                  5 


foto: Dyrenes Beskyttelse


Kalvetransporter

Kan det virkelig passe, at vi sender 35.000 små kalve på 14-15 timers køreture til Holland og Belgien for at stå og skide sig selv halvt ihjel for at vi kan spise lyst kalvekød - ja - det kan godt passe.

Selvom vi i Danmark synes, at det er uetisk, at opdrætte sødmælkskalve, så kan vi godt sende helt små kalve på en udmarvende rejse, for så senere, at få kødet tilbage til Danmark - moral er godt og dobbbeltmoral er dobbelt så godt.

Kalvene er slet ikke i stand til sådan en rejse de kan hverken stå fast eller finde ud af at drikke vand - så det er 15 timers sult og dehydrering.

Hvis man bare er nogenlunde normal i "roen", så ville de fleste mennesker synes, det er dyremishandling. Men det må landbruget altså godt med vores allesammens velsignelse.

Hvis der er et marked, så bliver det produceret - lige i Alex Vanopslagh`s ånd - fuldstændig frit liberalistisk samfund kun styret af kapitalen - NOT - det styrer politikerne, hvis de tør.

Jeg synes egentlig, at den er meget nem - det skulle bare forbydes. Hvordan har vi dog fået den skøre ide, at lyst kalvekød er lig med kvalitet - det er sku da helt skørt.