Her på siden, vil jeg lægge billeder af de skilte, jeg cykler rundt med eller som "pryder" på vores matrikel - jeg vil også knytte en lille kommentar til.Det her er mit forårsskilt i år - der står bare alt for meget, men kan se, at mange læser det, når jeg holder for rødt - så mindre tekst næste gang - selvom det er svært.
Folketinget har vedtaget, at man igen må pine og plage det lille intelligente rovdyr, vi skal selvfølgelig ikke have pelsdyravl i Danmark - det høre simpelthen en anden tid til - jeg forstår faktisk ikke, at folk er ligeglade.
Dette skilt er "by far" det skilt, som har fået mest opmærksomhed - vel at mærke negativ opmærksomhed - jægerfolket er ikke et særligt rummeligt folkefærd - hold nu fast de er sure. De kan ikke engang diskuterer uden at få den røde hue på. HOLD NU OP. Men det kommer på cyklen igen til efteråret. Jeg mener faktisk, det der står.

Det her er skiltet, som jeg skal cykle med hele sommeren - for hold da op, hvor bliver der slået meget græs.
Selv grøftekanterne bliver slået som golfbaner - bare fordi alle har en plænetraktor - det er helt skørt - der er ikke en blomst nogen steder.

Alle virksomheder slår der udearealer med milimeter præcision - men så er man da også helt sikker på, at intet overlever - hverken fugle eller insekter.

KOM DOG IND I KAMPEN

Vi skal simpelthen ud over den ide med, at pænt = kilometervis af golfbaneklippet græs - det går bare ikke.
Dette skilt står i vores vilde blomsterbed ud mod vejen
Dette skilt er et som ikke støder ret mange - der var i hvert fald ingen negative reaktioner, men det fortæller meget godt, hvad vi står for her på matriklen.Dette skilt var et opråb til vores græs regime - nøj, hvor slår vi meget græs i DanmarkDet skilt har jeg endnu ikke cyklet med - men mener absolut hvad der står - men min bedre halvdel synes måske det er en anelse provokerende - jeg synes det er fint. Vi kommer jo ingen vegne med fine skåltaler - det flytter ingenting.